Prijzen

Abdijhotel Kerkrade overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen

Even eruit, lekker een nachtje weg en genieten in het Abdijhotel in Kerkrade. Dat gaat jou gebeuren als jouw lot wordt gekoppeld aan deze prijs!

Dinerbon ’t Zusje t.w.v. €100,-

Nog zo'n mooie prijs! Een dinerbon van maar liefst 100 euro om heerlijk uit eten te gaan bij restaurant 't Zusje, dat meerdere vestigingen in Nederland heeft.

4 Skydive sessies bij Indoor Skydive Roosendaal

Voel je als een astronaut in de ruimte, want de wet van zwaartekracht staat buitenspel bij het indoor skydiven. Een unieke ervaring die jij kunt beleven als jouw lot op deze prijs valt!

Zalmzijde warmgerookt

Jacob van Jan (Bunschoten-Spakenburg) is een kei in het bereiden van vis. Voor jou heeft hij een heerlijke zalm in petto!

Bierproeverij pakket

12 bieren, plus twee exclusieve Beerwulf glazen! Dat zit er in dit bierpakket van Beerwulf. Een echte prijs dus voor de bierliefhebbers!

Wijnpakket van dailywine.nl

Wijnen, wijnen, en nog eens wijnen. Win je deze prijs, dan ontvang jij een wijnpakket van maar liefst 4 verschillende wijnen van dailywine.nl ter waarde van bijna 60 euro. Scheelt toch weer een slok op een borrel!

5 keer een bloemcadeau van kolibricompany.nl

Een prachtig bloemcadeau voor jezelf, of misschien wel om aan iemand anders te geven. Het wordt in ieder geval een fleurrijke verrassing!

3 keer een sieraad van Blij van glaskralen

Vol overgave maakt Marian Gulmans allerlei sieraden. Kettingen, armbanden, oorbellen, noem maar op. Via de loterij maak je kans op een sieraad naar keuze ter waarde van 20 euro. Zie www.blijvanglaskralen.nl

Zeeppakket van zeeplokaal.nl

Voor iedereen die van een lekker ruikend zeepje houdt: het Zeeplokaal heeft het in huis. De winnaar van deze prijs ontvangt een zeeppakket van 25 euro.

3 keer sportshirt NCFS

Iedereen die meedoet aan onze loterij, steunt onderzoek naar taaislijmziekte. Maar dit kun je ook uitdragen. Bijvoorbeeld tijdens een rondje hardlopen in dit shirt!

5 keer Bobbie en Charlie

Altijd al één van onze geliefde luiaards Bobbie en Charlie willen hebben? Met het kopen van een lot maak je vijf keer kans op het winnen van deze knuffels. Tip: De beesten doen het ook erg goed als Sinterklaas- of kerstcadeau.

4 keer een Theedoos van Pukka

Een lekker kopje thee heb je altijd in huis als je de winnaar bent van deze mooie Pukka theedoos.

Uitkiezen van sieraden t.w.v. 20 euro bij Josie’s sieraden

Armbanden, kettingen, oorbellen... Josie maakt al jaren dit soort sieraden en stelt enkele daarvan speciaal beschikbaar voor onze loterij. Voor 20 euro kun jij een paar mooie uitkiezen!

Deel op social media!